English English
انجام طرح پایش سلامت برای دانشجویان جدیدالورود دانشجویی
تاریخ انتشار: سه‌شنبه، 11 آبان 1395 10:17:41
دانشجویان جدیدالورود سال 95 مورد پایش سلامت قرار گرفتند.

به گزارش کارشناس مسئول واحد مشاوره و سلامت؛ بر اساس طرح غربالگری که برای دانشجویان ورودی سال 95 انجام گردید پرسشنامه های سلامت روان و سلامت جسم توسط 620 نفر از دانشجویان تکمیل گردیده که تعداد 181 نفر در مقطع کارشناسی ارشد، 247 نفر در مقطع کارشناسی پیوسته،129 نفر در مقطع کارشناسی ناپیوسته و 63 نفر در مقطع کاردانی بوده اند.

حمید سیفی همچنین گفت: مصاحبه اولیه جهت بررسی کیفیت سلامت روان دانشجویان، در کنار طرح پایش سلامت روان و جسم به منظور آشنایی بیشتر دانشجویان ورودی جدید با مرکز مشاوره و سلامت دانشجویی انجام شد. در این طرح دانشجویان ورودی جدید مورد مصاحبه  بالینی قرار گرفته و در صورت لزوم راهنمایی های لازم و یا ارجاع به متخصص مربوطه را انجام خواهند داد. هدف از این طرح پایش هر چه سریعتر دانشجویان و رسیدگی به مشکلات مربوطه جهت افزایش بهره­وری در عملکرد تحصیلی دانشجویان بوده است.

وی بیان کرد: در بازه ثبت نام دانشجویان ، با هماهنگی های به عمل آمده توسط مرکز مشاوره موسسه جهت تکمیل فرم های سلامت جسم یک پزشک و یک پرستار در مرکز مشاوره حضور داشتند که پارامتر های قد، وزن، محاسبه BMI، اندازه گیری فشار خون، سلامت دهان و سابقه بیماری های خاص را بررسی و در صورت مشاهده مشکل راهنمایی و به متخصص مربوطه معرفی شدند.