برگزاری چهارمین نشست شورای معاونین فرهنگی دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی غیر دولتی منطقه 9 کشور فرهنگی
تاریخ انتشار: پنجشنبه، 13 آبان 1395 11:09:32
به گزارش روابط عمومی موسسه آموزش عالی بینالود مشهد، چهارمین نشست منطقه ای شورای معاونین فرهنگی دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی غیر دولتی منطقه 9 کشور در روز چهارشنبه 12 آبان در سالن اجتماعات این موسسه برگزار شد.

فریبا عدمی ، رئیس اداره فعالیت های اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در این نشست گفت: با توجه به بافت هایی که در حوزه سیاست گذاری و برنامه ریزی در برخی از مناطق شکل گرفته است، اجرای چنین نشست هایی موجب ایجاد ظرفیت و زیرساخت هایی در زمینه فرهنگی برای انجام فعالیت ها در دانشگاه ها است.

وی اظهار داشت: همانطور که برای دانشجویانی که در دانشگاه های دولتی مشغول به تحصیل هستند، برنامه هایی در قالب گستره های درون دانشگاهی، منطقه ای و ملی وجود دارد، همین برنامه ها را دانشجویان  غیر دولتی در کنار دانشجویان دولتی به صورت برنامه های منطقه ای دارند و باعث مشارکت دانشجویان در فعالیت های فرهنگی با توجه به تعدد فعالیت ها و سلایق می شود.

یاسر آرین نژاد، دبیر شورای معاونین فرهنگی دانشگاه های غیر دولتی و موسسات آموزش عالی منطقه 9 کشور و مدیر فرهنگی موسسه آموزش عالی بینالود در ادامه این نشست عنوان کرد: به برکت انقلاب اسلامی ایران، رشد علم و فناوری در کشور، رشد بسیار عجیبی بوده است.

وی با اشاره به بیان بنیانگذار انقلاب اسلامی که فرمودند: اگر میخواهیم جامعه را اصلاح کنیم باید از دانشگاه ها شروع کنیم، ادامه داد : اگر بتوانیم در قالب مباحث علمی دانشجویان را در حوزه های مختلف توانمند سازیم، آنان می توانند در جامعه مستقل باشند و جامعه را به سمت سرزندگی و بالندگی ببرند.

همچنین ،در این نشست با ابلاغ حکمی یاسر آرین نژاد ، مدیر فرهنگی موسسه آموزش عالی بینالود مشهد به مدت یک سال به عنوان دبیر شورای معاونین فرهنگی دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی غیر دولتی منطقه9 کشور منصوب شد.

شایان ذکر است این نشست با برگزاری دو کارگاه آموزشی با عناوین خلاقیت در فعالیت های فرهنگی (توسط جناب آقای معماریانی) و نقش دانشگاه در فرهنگ سازی اقتصاد مقاومتی (توسط جناب آقای دکتر عبدالملکی)  همراه بود.

برای مشاهده بازتاب خبر این نشست در خبرگزاری ایسنا اینجا کلیک فرمایید.