برگزاری جشن دانش آموختگی دانشجویان موسسه آموزش عالی بینالود مشهد دانشجویی
تاریخ انتشار: شنبه، 3 شهريور 1397 13:41:30

به گزارش روابط عمومی موسسه آموزش عالی بینالود جشن فارغ التحصیلی 150 نفر از دانش آموختگان این موسسه با همراهی 200 نفر از اعضای خانواده فارغ التحصیلان، مسئولان و اساتید موسسه برگزار شد.

مراسم در روز 16 مرداد ماه در محل تالار رازی مشهد پس از تلاوت آیاتی از قرآن کریم با عرض خوشامد گویی و تبریک جناب آقای نادر علیزاده رئیس موسسه آموزش عالی بینالود آغاز شد.

این جشن با برنامه های متنوعی از جمله استند آپ کمدی، مسابقات دانشجویی، تقدیر از دانشجویان برتر در بخش های پژوهشی، فرهنگی، ورزشی و آموزشی پی گرفته شد، اجرای موسیقی زنده توسط دانش آموخته موسسه آموزش عالی بینالود، قرائت سوگند نامه، اهدای تندیس و عکس یادگاری از دیگر بخش های این مراسم بود.

این جشن به همت مدیریت فرهنگی و روابط عمومی موسسه آموزش عالی بینالود مشهد برگزار شد.