ایستگاه سلامت روان بمناسبت هفته سلامت روان برگزار شد. دانشجویی
تاریخ انتشار: چهارشنبه، 25 مهر 1397 14:12:02

به مناسبت هفته سلامت روان و با توجه به شعار روز جهاني سلامت روان با عنوان "سلامت روان جوانان: جهان در حال تغيير" مرکز مشاوره موسسه، برنامه هایی را به منظور آگاه سازی و حساس سازی ذهني دانشجويان نسبت به مقوله سلامت روان با همكاری کارشناسان مرکز مشاوره و همياران سلامت روان، از تاريخ 22 لغايت 24 مهرماه سال 1397 به مدت 3 روز برگزار نمود اين برنامه در 6 غرفه اجرا شد و نتایج حاصل شده از هر بخش به شرح ذیل می باشد:

1-  اجرای تست های روانشناسی "اضطراب، افسردگی و استرس DASS" و "چک لیست بهداشت روانی FAPO"

که 35 نفر از دانشجویان آنها را تکمیل کرده و طبق نتایج حاصل از تحلیل تست ها 10 نفر مشکل روان رنجوری داشته که برای آنها جلسات مشاوره بالینی در نظر گرفته شد.

2- تابلو نظر سنجی از دانشجویان برای برگزاری کارگاه های آموزشی در حیطه های مختلف  مشکلات روانشناسی که در بین دانشجویان بیشتررایج است مانند  شکست عاطفی، مدیریت استرس، مبارزه با بی حوصلگی، روابط با والدین، افسردگی، خودآگاهی، مهارت های پیش از ازدواج و برنامه ریزی تحصیلی که طبق نتیجه نظر سنجی از بین موارد ذکر شده موضوع خود آگاهی و مهارت های پیش از ازدواج بیشترین رأی را به خود اختصاص دادند به همین دلیل مرکز مشاوره و سلامت در نظر دارد کارگاه های آموزشی را با این سرفصل در ترم جاری برگزار کند.

3- عضوگیری برای کانون همیاران سلامت روان

4- درخت سمبلیک برگرفته از روانشناسی رنگ ها و مدیریت افکار با استفاده از روش نوشتن هیجانات

در این بخش از ایستگاه دانشجویان افکار و هیجانات منفی خود را روی کاغذ های زرد نوشته و آنها را در پایین درخت ریخته و افکار و هیجانات مثبت خود را روی برگهای سبز نوشتند و روی شاخه های درخت نصب کردند.

این امر به مدیریت فکر برای حفظ افکار مثبت و حذف افکار منفی از ذهن کمک بسیاری میکند.

5- فلش کارت های آموزشی

به دلیل همزمانی هفته سلامت روان با روز جهانی غذا  واحد مشاوره و سلامت موسسه  فلش کارت هایی را با هدف  بالا بردن آگاهی دانشجویان  در مورد رابطه سلامت روان و سبک تغذیه در دوران جوانی تهیه نمود.  این فلش کارت ها با عنوان های "مغزتان را روغن کاری کنید!، کمبود ویتامین چه ربطی به اختلال روان دارد؟!، نگذارید ویتامین D بدنتان کم بیاید!، رابطه تغذیه و خستگی و  معرفی خوراکی های مناسب  برای افزایش روحیه و شادابی"  جهت ارایه به دانشجویان آماده و بین آنان توزیع گردید.

6- یک فنجان سلامتی

در این بخش از ایستگاه دمنوش به لیمو که در دسته ی دمنوش های آرامش بخش قرار دارد برای دانشجویان سرو شد.

گزارش تصویری برگزاری ایستگاه سلامت روان