برگزاری برنامه ها ی ورزشی و تفریحی و کارگاهی و مسابقات ورزشی به مناسبت هفته تربیت بدنی تربیت بدنی
تاریخ انتشار: چهارشنبه، 2 آبان 1397 13:31:04

بمناسبت هفته تربیت بدنی برنامه ها و مسابقات تفریحی ورزشی درمحل موسسه برگزار شد که با استقبال اساتید، مدیران، پرسنل و دانشجویان روبرو گردید. همچنین ریاست و معاونین محترم موسسه از نمایشگاه بازدید به عمل آوردند این برنامه های مهیج و با نشاط به شرح ذیل برگزار گردید:

1- ثبت نام کارگاه های علمی ورزشی جهت برگزاری در دانشگاه

2- بولینگ: ایستگاهی جالب و با هیجان که ابزارش با ابتکار دانشجویان درست شده و با استقبال خوبی همراه شد

3-کارگاه تیروکمان: در این ایستگاه به علاقه مندان کار با تیر و کمان آموزش و مسابقات در دو بخش دانشجویی و  اساتید و پرسنل برگزار گردید.

4- کارگاه دارت: در این ایستگاه به علاقه مندان نحوه زدن دارت آموزش و در همین زمینه مسابقاتی بین اساتید برگزار گردید.

5-بازی های فکری: 1- بازی تردست 2- بازی لیوان چینی 3- بازی برج هیجان

6- بازی مهیج و جذاب x  - o