حضور موسسه آموزش عالی بینالود در کنگره بین المللی کاسپین 2018 روابط عمومی
تاریخ انتشار: جمعه، 16 آذر 1397 17:24:38

آغاز به کار دومین کنگره بین‌المللی پزشکان قلب ایران و اروپا در مشهد مقدس
دومین کنگره بین‌المللی پزشکان قلب ایران و اروپا با حضور بیش از 700 پزشک و متخصص داخلی و خارجی از بیش از 20 کشور دنیا امروز در بیمارستان فوق تخصصی رضوی مشهد، با حضور تولیت آستان قدس رضوی حجت‌الاسلام ابراهیم رئیسی آغاز به کارکرد.
به گزارش روابط عمومی موسسه آموزش عالی بینالود مشهد، دکتر بهزاد علیزاده، دبیر اجرایی دومین کنگره بین‌المللی پزشکان قلب ایران و اروپا، در حاشیه برگزاری این همایش گفت:
در این کنگره که با همکاری  آستان قدس رضوی و بسیاری از دانشگاه‌ها و دانشگاه علوم پزشکی  برگزار می‌شود حدود  700 فوق تخصص، متخصص و جراح قلب شرکت داشته و حدود 30 نفر از اساتید قلب و عروق کشورهای مختلف خارجی به سخنرانی خواهند پرداخت تا جدیدترین نوآوری‌ها و روش‌های تشخیصی و درمانی را در این زمینه  با یکدیگر به اشتراک بگذارند.
دبیر اجرایی این کنگره یادآور شد: در کنگره بین‌المللی   IRAN CASPIAN MEETING2018   کارگاه عملی دو روزه در خصوص بیماری‌های قلب جنین CASPIAN Fetal Heart Chapter با حضور پروفسور گُرلین شارلند از انگلستان، پروفسور جوانا دنگل از لهستان و دکتر ابراهیمی از آمریکا برگزار می‌گردد.
دکتر بهزاد علیزاده افزود: کنگره CTO که از صبح امروز آغاز گردیده  تا ظهر پنج‌شنبه ادامه خواهد داشت  و کنگره Caspian نیز از پنج‌شنبه عصر تا شنبه 17 آذرماه ادامه خواهد داشت.
موسسه آموزش عالی بینالود مشهد با توجه به رسالت  علمی و فرهنگی خود، در حاشیه این کنگره  با همکاری انجمن طبیعت گردی ایران به معرفی  جاذبه‌های فرهنگی و گردشگری کشورمان مبادرت نموده است.