سی و ششمین جشنواره سراسری قرآن و عترت فرهنگی
آغاز سی و ششمین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان کشور
سی و ششمین جشنواره سراسری قرآن و عترت

آغاز سی و ششمین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان کشور
ضمن عرض تبریک به مناسبت فرارسیدن ماه مبارک رمضان و آرزوی قبولی طاعات و عبادات، به استحضار دانشجویان گرامی می رساند سی و ششمین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان کشور از اول اردیبهشت ماه سال ۱۴۰۰ در همه دانشگاههای دولتی و غیرانتفاعی تحت پوشش وزارت علوم، تحقیقات و فناوری آغاز می شود.
طبق دستورالعمل اجرایی جشنواره برگزاری مرحله دانشگاهی (بخش آوایی) جشنواره در اردیبهشت، خرداد و تیر ماه سال 1400 است،

آزمون رشته‌های حفظ در بخش آوایی و نیز رشته‌های بخش معارفی، به صورت تستی و همزمان  در تیر ماه 1400 برگزار می‌گردد.
زمان دریافت تمامی آثار بخش‌های هنری، پژوهشی، فناوری و ادبی از نیمه دوم اردیبهشت 1400 تا حداکثر اول مرداد 1400 می باشد.
جهت اطلاع دقیق نسبت به کلیه شرایط به آیین نامه مذکور و یا به سایت معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به آدرس
 https://farhangi.msrt.ir/fa  مراجعه نمایید.
جهت دریافت فایل آیین نامه جشنواره اینجا کلیک کنید.