برگزاری جلسه سنجش زمینه‌های همکاری فی‌مابین مؤسسه آموزش عالی بینالود با دانشگاه نورث وست روابط عمومی
تاریخ انتشار: شنبه، 24 مهر 1400 09:27:22

جلسه‌ای در روز شنبه 17 مهرماه 1400 با حضور آقای دکتر امیر مرشدی؛ " مدیر روابط بین‌الملل دانشگاه نورث وست" پیرامون سنجش زمینه‌های همکاری فی‌مابین مؤسسه آموزش عالی بینالود با دانشگاه نورث وست برگزار گردید. در این جلسه آقای دکتر ولایتی؛ "معاون پژوهشی مؤسسه آموزش عالی بینالود" آقای دکتر حافظ "مدیر امور اداری و دانشجویی مؤسسه " آقای دکتر کریمی " مدیر آموزشی و مدیر امور هیأت علمی مؤسسه " سرکار خانم دکتر نگار حسینیان؛ " مدیر پژوهشی مؤسسه " و آقای رضا ورزشی؛ "مدیر روابط عمومی مؤسسه حضور داشتند. در ابتدای جلسه در رابطه با ایده و انگیزه تشکیل دانشگاه نورث وست و ضرورت وجودی آن صحبت شد. آقای دکتر مرشدی ضمن اشاره به اینکه دانشگاه نورث وست به‌عنوان یک دانشگاه نسل پنجمی به‌صورت ستادی و غیرمتمرکز فعالیت می‌کند، تأکید کردند این دانشگاه مبنای فعالیت خود را بر برگزاری دوره‌های کوتاه‌مدت و دوره‌های متوالی گذاشته است، که این  دوره‌ها را با همکاری دانشگاه‌ها و مؤسسات سابقه‌دار برگزار  می‌نماید. به‌بیان‌دیگر،  مبنای فعالیت این دانشگاه همکاری با مراکز علمی و آموزشی است که داخل کشور فعالیت می‌کنند این دانشگاه درواقع به‌عنوان بازوی اجرایی آن‌ها عمل می‌کند. بدین ترتیب،  متقاضیان این دانشگاه دربرگیرنده افرادی می‌باشد که دارای سوابق اجرایی هستند اما مدارک دانشگاهی ندارند. درصورتی‌که مخاطب یا متقاضی بتواند مهارت‌های خود را در آن رشته خاص به‌واسطه ارائه مدارک دوره‌هایی که سپری کرده است یا با گذراندن آزمون به اثبات برساند، امکان اینکه سوابق فرد در غالب واحدهای دانشگاهی معادل‌سازی شود و به آن فرد مدرک معتبر در سطح کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری ارائه گردد، وجود دارد.

در ادامه در ارتباط با مزایایی که  عقد تفاهم‌نامه فی‌مابین می‌تواند برای مؤسسه ایجاد کند، صحبت شد. این تفاهم‌نامه می‌تواند زمینه همکاری مؤسسه با سایر دانشگاه‌های همکار دانشگاه نورث وست را فراهم کند. بعلاوه اگر دانشجویی بخواهد برای تحصیل به اروپا برود و آن دانشگاه جزو دانشگاه‌های همکار دانشگاه نورث وست باشد، داشتن مدرک معتبر از این دانشگاه می‌تواند فرآیند اخذ پذیرش و همچنین یافتن فرصت‌های شغلی را تسهیل نمایند. بعلاوه با توجه به اینکه در حال حاضر دانشگاه نورث وست، 25 دپارتمان آموزشی فعال در شاخه‌های مختلف دارد و اساتید برجسته‌ای از سرتاسر دنیا با این دپارتمان‌ها در حال همکاری هستند، می‌توان از ظرفیت علمی دانشگاه نورث وست در راستای برگزاری مجموعه همایش‌های سالانه بینالود ازجمله (ACOB2021) که با محوریت موضوع گردشگری سلامت است و همچنین برگزاری کارگاه‌های جانبی آن یا برگزاری دوره‌های کوتاه‌مدت به‌صورت آنلاین بهره برد.