• 1403/03/20 09:24:01 ق.ظ

برگزاری کنفرانس بین‌المللی “UNIN International Dey 2024”

پیرو تفاهم‌نامه همکاری علمی فی‌مابین مؤسسه آموزش عالی بینالود مشهد و دانشگاه نورث کرواسی"Croatia North University," خانم دکتر نگار حسینیان "عضو هیأت علمی گروه شهرسازی مؤسسه و مدیر امور بین‌الملل مؤسسه" در کنفرانس بین‌المللی UNIN International Dey 2024 که توسط دانشگاه نورث در روز چهارشنبه 16 خردادماه 1403 برگزار شد، سخنرانی تحت عنوان "استراتژی‌های طراحی  برای محلات پایدار" را ارائه دادند. محور سخنرانی ایشان، شناسایی اهداف توسعه پایدار محلات، شاخص‌های توسعه محلات پایدار، اثرات طراحی شهری پایدار محلات و استراتژی‌ها و معیارهای طراحی جهت ایجاد محلات پایدار بوده است. در ادامه ایشان با تأکید بر این موضوع که توسعه پایدار محلات، می‌بایست بر مبنای توسعه مشارکتی باشد؛ به معرفی " طرح محله ما " که از سال 1396 در شهر مشهد به‌عنوان نماد تحقق مشارکت و افقی برای اولین بار در کشور ایران شروع شد، پرداختند. در پایان سخنرانی به نحوۀ مشارکت دانشجویان و اساتید مؤسسه آموزش عالی بینالود در فرآیند انجام "طرح محله ما" اشاره شد.