• 139 مرتبه
  • 1403/02/22 08:37:56 ق.ظ

مراسم نکوداشت دکتر امین علیزاده پدر علم آب ایران

‍ نکوداشت دکتر امین عليزاده عصر پنجشنبه، ۲۰ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد.

نکوداشت دکتر امین علیزاده، مؤسس و استاد پیشکسوت دانشکدهٔ کشاورزی و معاونت آموزشی موسسه غیر انتفاعی بینالود پنجشنبه ۲۰ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ در تالار ابونصر هروی دانشکدهٔ کشاورزی دانشگاه فردوسی، برگزار گردید.

در این مراسم که به همت دانشکدهٔ کشاورزی و با همکاری مرکز آثار مفاخر و اسناد دانشگاه فردوسی مشهد و بنیاد نخبگان خراسان رضوی و با حضور پر‌شور استادان و دانشجویان دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد دکتر سعید‌رضا خداشناس، مدیر گروه رشتهٔ علوم و مهندسی آب، مهندس غلامرضا کلایی، معاون آبفای مشهد، دکتر سید عبدالکریم سجادی، رئیس بنیاد نخبگان خراسان رضوی، دکتر سعید نی‌ریزی، دوست و همکار قدیمی دکتر علیزاده، مهندس محمد‌جواد سمیعی، به نمایندگی از دانشجویان دکتر علیزاده، دکتر امیر ملک‌زاده، استاد دانشکدهٔ کشاورزی، مهندس حسین اسماعیلیان، مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب مشهد، مهندس محمد علایی، رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق بازرگانی خراسان رضوی، دکتر کریمی رییس موسسه آموزش عالی بینالود، نادر علیزاده رئیس هیات امنا و دکتر بهزاد علیزاده، فوق تخصص قلب دانشگاه علوم پزشکی مشهد و قائم مقام ریاست موسسه بینالود و خواهر‌زادهٔ دکتر امین عليزاده، به ایراد سخن و ذکر خاطراتی از دکتر امین عليزاده پرداختند.

در ادامهٔ برنامه دکتر امین عليزاده ضمن ایراد سخنرانی از اهتمام دانشکدهٔ کشاورزی، مرکز آثار مفاخر و اسناد دانشگاه فردوسی مشهد و بنیاد نخبگان خراسان رضوی و استادان و دانشجویان جهت برگزاری و حضور در این مراسم  تقدیر و تشکر کرد.

این مراسم با رونمایی از کتاب نکوداشت دکتر علیزاده و تقدیم هدایا به ایشان و گرفتن عکس یادگاری پایان یافت.