• 11/14/1402

اطلاعیه انتخاب واحد ترم بهمن ۱۴۰۲

💠اطلاعیه انتخاب واحد ترم بهمن ۱۴۰۲💠

به اطلاع دانشجویان گرامی می رساند مطابق تقویم آموزشی انتخاب واحد ترم بهمن  از تاریخ ۱۴ الی ۲۲ بهمن  ماه براساس سال ورود  و از طریق پرتال دانشجویی بصورت الکترونیکی از ساعت ۹صبح  انجام خواهد شد .

موارد مهم در انتخاب واحد:

👇👇👇👇👇

🔻 رعایت پیش نیاز و همنیاز و سقف و کف واحد بر عهده دانشجو می باشد و بعد از اتمام حذف و اضافه تخلفات انتخاب واحد بررسی شده و در صورت تخلف، واحدها بدون استرداد شهریه حذف خواهد شد.

🔹 دانشجویانی که هنگام انتخاب واحد پیغام تعداد ترم مشروط بیش از حد مجاز و یا تعداد سنوات تحصیلی بیش از حد مجاز را مشاهده می‌کنند بایستی با مراجعه به واحد آموزش و کارشناس محترم رشته خود  به صورت دستی انتخاب واحد نمایند.

🔸 دانشجویان کارشناسی پیوسته و ناپیوسته

-- معدل  زیر ۱۲ مشروط محسوب می شود  (حداقل واحد انتخابی ۱۲واحد  - حداکثر واحد انتخابی ۱۴واحد )

-- معدل بالای ۱۲(حداقل واحد انتخابی ۱۲واحد - حداکثر  واحد انتخابی ۲۰ واحد )

-- حداکثر واحد برای دانشجویان  فارغ التحصیل نهایتاً ۲۴ واحد می باشد. ( در صورتیکه  هیچ واحد باقیمانده نداشته باشد)

🔻 در هر ترم حداکثر ۲ درس از گروه معارف می توانید انتخاب کنید مگر اینکه دانشجوی ترم آخر باشید.

‼️  نکته مهم --در هر ترم برای مقاطع کارشناسی پیوسته و ناپیوسته  (زیر ۱۲ واحد ترم ) محسوب نمی شود.

🔸️ دانشجویان کارشناسی ارشد

-- در هر ترم ( حداقل واحد انتخابی ۸واحد و حداکثر واحد انتخابی ۱۴واحد )  می باشد

-- دانشجویان کارشناسی ارشد که فقط پایان نامه آنها باقی مانده باید تا قبل از دفاع پایان نامه خود را  هر ترم انتخاب واحد  و تمدید  نمایند.

-- دانشجویان دارای شرایط خاص (دانشجویان اتمام سنوات و اعاده به تحصیل)  به کارشناس رشته خود در  اداره آموزش مراجعه نمایند.

دانشجویان آقا که مدت سنوات نظام وظیفه آنان به پایان رسیده بعد از درخواست کمیسیون و دریافت حکم موافقت  جهت تمدید به  کارشناس خود مراجعه نمایند.

-- انتخاب درس معرفی به استاد در ترم آخر ( ۲ درس تا ۶ واحد)

(نمرات معرفی به استاد به شرط کسب نمره قبولی  سایر دروس وارد کارنامه خواهد شد)

--  دانشجویان در شرف فراغت که همه نمرات آنها وارد کارنامه شده است باید نسبت به انجام امور فارغ التحصیلی خود  اقدام نمایند تبعات ناشی از عدم انجام امور فارغ التحصیلی برعهده شخص دانشجو می باشد.

‼️تاکید می شود دانشجویان عزیز 10 ( ده ) روز بعد از پایان حذف و اضافه  حتماً به پرتال دانشجویی جهت اطلاع  از آخرین وضعیت  تغییرات و جابجایی دروس انتخابی خودشان به علت حد نصاب نرسیدن کلاس ها  و هم چنین جابجایی  ساعت امتحان مراجعه نمایند.

📣📣به دوستان خود اطلاع رسانی نمایید.