درباره دانشگاه
معرفی مؤسسه
چشم انداز و اهداف
امکانات و تجهیزات
افتخارات مؤسسه
ساختار سازمانی
حوزه ریاست
ریاست هیئت امنا
رئیس مؤسسه
قائم مقام مؤسسه
هیأت مؤسس
هیأت امناء
روابط عمومی
حراست
معاونت آموزشی
مدیریت آموزش
مدیریت فارغ التحصیلان
معاونت اداری مالی
مدیریت مالی
مدیریت امور اداری و پشتیبانی
معاونت فرهنگی و دانشجویی
مدیریت دانشجویی
مدیریت فرهنگی
مدیریت تربیت بدنی
پژوهشی و فناوری
معاونت پژوهش و فنآوری
مدیریت پژوهش و فنآوری
نشریه بینا
منابع علمی و کتابخانه
واحدهای پژوهشی
مراکز پژوهشی
مرکز نوآوری
مرکز کارآفرینی
مرکز ارتباط با صنعت
هسته های پژوهشی
شهرسازی
روانشناسی
معماری
همایش ها و کنفرانس ها
اعتبار سنجی نشریات
شورای پژوهشی
کارگروه اخلاق در پژوهش
برونداد های علمی
بین الملل
اهداف
کلیپ بین الملل
امکانات موسسه
فرایند پذیرش دانشجو
دانلودها
ویدئو آموزشی
تقویم ترم
اطلاعیه های ویژه
کارشناسان واحد بین الملل
جاذبه های گردشگری طرقبه-شاندیز
پیش ثبت نام
اعضاء دانشگاه
مدیران
کارمندان
اداره آموزش
اداره حسابداری
اداره امور فارغ التحصیلان
اداره امور دانشجویی
دفتر روابط عمومی و امور بین الملل
دفتر ریاست
دفتر پژوهشی
امور فوق برنامه
دبیرخانه
گالری تصاویر
سال تحصیلی 1402-1401
سال تحصیلی 1403-1402
متفرقه ها
فیلم های آموزشی
مراحل دانش آموختگی
نشریه پیک سنجش
راهنمای آموزش مجازی
آدرس های مجموعه ورزشی
نرم افزارهای مورد نیاز
کارگاه آموزشی
ارسال درخواست کمیسیون موارد خاص
صفحه نخست
متفرقه ها
فعالیت مرکز مشاوره
فعالیت ها
مرکز مشاوره و توانمندسازی آموزش عالی بینالود مشهد
مركز مشاوره و توانمندسازی دانشجويي موسسه زیر نظر حوزه معاونت دانشجويي و فرهنگی ميباشد. فعاليتهاي اين مركز در حوزه خدمات روانشناختي (براي مراجعان)، انجام می پذیرد. جهت آشنایی بیشتر با این فعالیتها بهتر است با بخشهایی که به لحاظ ساختاری در این مرکز وجود دارد آشنا شوید:
بخش مشاوره و درمان
خدمات روانشناختی و مشاوره از سال92 شروع به فعالیت نموده است. در راستای اهداف والای مرکز مشاوره و توانمندسازی دانشجویی، میتوان این بخش را قلب مرکز دانست که با همکاری چند مشاور هرساله مشاوره و رواندرمانی فردی را به دانشجویان ارائه میدهد. هدف بخش مشاوره و درمان، پاسخ به نيازهاي مشاورهاي و روانشناختي در زمينههاي فردي، خانوادگي، زناشويي، تحصیلی، ارتباطی،حقوقی ، مذهبی و معنوی و به منظور ارتقاء سطح سلامت روان جامعه دانشجویی است تا در نهايت مراجعان به شرایط ذهنی و روانی مناسبتر و بانشاطتر دست یابند. آشنایی دانشجویان با مشکلات روانشناختی نیز هدف دیگر این بخش است تا ایشان با مشاهدۀ علایم در خود یا دیگری، برای درمان مراجعه کنند و از پیامدهای مشکلات بکاهند.
این بخش شامل قسمتهای زیر است:
1- پذیرش:
از قسمتهایی که دانشجویان در بدو ورود با آن در ارتباط هستند، بخش پذیرش مرکز است. هر دانشجو با مراجعه به واحد امور دانشجویی میتواند برای تعیین وقت مشاوره، اقدام نماید. مهمترین مسئولیت کارشناسان این بخش، ارجاع مراجعان با توجه به علت مراجعه، به متخصصان همان حوزه است.
2- خدمات رواندرمانی و مشاوره:
همکاران روانشناس و مشاور، با توجه به رشتۀ تحصیلی و سابقۀ فعالیت به ارائه خدمات رواندرمانی و مشاورۀ فردی به دانشجویان میپردازند.
*
کارگروه بالینی و سلامت:
تعدادی از دانشجویان، به دلایل مختلف دارای مشکلات روانشناختی مانند اضطراب افسردگی، وسواس وغیره میشوند. یکی از فعالیتهای این کارگروه شناسایی و درمان زودهنگام چنین مشکلاتی است.
*
کارگروه تحصیلی:
بررسی مشکلات دانشجویان که مرتبط با موضوعات تحصیلی و درسی، از جمله بیعلاقگی نسبت به دروس، کسب مهارتهای مطالعه مناسب در دانشگاه، تمایل به تغییر رشته، افت تحصیلی و غیره است.
*
کارگروه مشاورۀ پیش از ازدواج، ازدواج و خانواده:
یکی از تصمیمگیریهای مهم زندگی در دوران جوانی، انتخاب همسر است. ازدواج مانند هر تصمیم دیگری نیاز به تفکر و ارزیابی دارد. مشاوران این حوزه به افزایش دانستهها، پختگی و استقلال فردی دانشجویان کمک میکنند و باعث تحکیم خانوادۀ آنان میشود.
3- مداخله در بحران :
نگرانیهای تحصیلی و شغلی، ابهام در روابط با جنس مخالف، دوری از خانواده و مواجهه با شرایط و مسایلی که نیاز به سازگاری دارند را میتوان از جمله استرسهایی دانست که دانشجویان تجربه میکنند. گاهی اوقات فرد در این مواقع احساس درماندگی و ناامیدی میکند و به دنبال راهی برای رهایی از یک مسأله یا بحران است که وی را به شدت رنج میدهد. در صورت عدم وجود مهارتهای لازم برای مدیریت آنها منجر به مشکلات عاطفی و بحران روحی میشوند که نیازمند مداخلههای فوریتی و کمکهای آنی مشاوران و روانشناسان هستند. مسئولیت اصلی بخش مداخله در بحران، شناسایی و همراهی این دانشجویان، جهت برطرف کردن مشکلات عاطفی و روحی آنان، در فضایی امن و آرام است.
طرح پایش سلامت روان دانشجویان نو ورود:
از جمله طرحهای اجرایی مرکز مشاوره طرح پایش سلامت روان دانشجویان جدیدالورود است که طبق دستور سازمان وزارت به صورت الکترونیکی قابل اجرا است و بر اساس آن، وضعیت سلامت روان دانشجویان درابتدای ورود ارزیابی میشود و افرادی که در معرض ابتلا به مشکلات هستند، تحت مشاوره و درمان قرار میگیرند.
جهت ورود به سامانه پایش سلامت جسم و روان
اینجا
کلیک نمایید.